Meidän ryhmämme pysyi aikatauluissa hyvin. Mitään ei tarvinnut ruveta etsimään näyttely päivänä. Esineet ja sermit olivat ajallaan valmiina. Paikka olisi voinut olla mielestämme eri. Nuoret eivät olleet oikeen kiinnostuneet. Julisteita oli hyvin esillä ympäri kaupunkia, mutta siinä olisi voinut kertoa selkeämmin millainen näyttely on. Ja sekin olisi varmasti selkeyttänyt, jos kaikki olisivat olleet lähekkäin tai samassa paikassa. Esillepano oli yhteneväinen, mutta siitä puuttui jotain. Olimme kuitenkin kuitenkin suunnitelleet sen ennakkoon todella hyvin, mutta siinä oli jokin asia mihin emme olleet tyytyväisiä. Niin ja ne pöytäliinat oli kyllä aivan kamalat!!!! Kaikkien mielipiteet otettiin suunnittelu ja valmistus vaiheessa hyvin huomioon ja ideoista päätimme koko ryhmän voimin. Ryhmämme tuntui epäonnistuneen näyttelyssä paikan takia. Jotain tästä puuttui. Emme ehkä saaneet sitä kohdeyleisöä, jonka olisimme halunneet.

Muiden kommentit:

Iso plussa, että teitte tuotteet tätä näyttelyä varten, ne oli hienoja ja pysyitte aikataulussa. Esillepano oli selkeä, Auppa sanoo ei huono.Nuori kohderyhmä tuli ainakin tavoitettua.

Ihan Ok! Hyvät lavasteet ja tuotteet. Herätti mielenkiinnon massiivisuudellaan. Hyvät karkit.

Lamput oli muuttuneet aika paljon.

Satu:

Mitäs tohon sit vielä lisäis..Itse opin ainakin paljon uutta, koska en ollut enne tuunannut lamppuja enkä rakentanut sen paremmin myöskään näyttelyitä.. Minusta ryhmämme onnistui  hyvin, mutta aikaa tuntui olevan aika vähän (paniikki meinasi iskeä välillä). Pystyin itsenäisestikkin edistämään näyttelymme valmistumista mutta kyllä opettaja taisi kerran patistaa minua hommiin. Projekti oli sopivan haastava ja nyt osaa ehkä paremmin suunnitella seuraavaa näyttelyä jos sellaista tulee. Näyttelymme teema oli avaruus ja minusta jokainen jäsen oli onnistunut hienosti tuunaamaan lamppunsa teeman mukaisesti. Näyttely paikkana Salon lukio ei ollut paras mahdollinen.. nuoria ei tosiaan kiinnostanut lamput yhtäpaljon kuin karkit =) Toki joukosta löytyi myös pari aidosti kiinnostunutta!